Bij Flex Media Concepts denken wij aan onze wereld: het milieu. Onze keuze om het bedrijf te runnen is destijds voor internet geweest, een duurzame keuze. Onze webwinkels zijn duurzaam bezig met:

Een groene hostingprovider
Hostingproviders en datacenters gebruiken veel stroom. Stroom opwekken kan ten koste gaan van de natuur. Onze hostingprovider gebruikt enkel energie die opgewekt is uit natuurlijke bronnen. Lees hier meer.

Logistiek proces
Wij versturen uw bestelling in verpakkingsmateriaal dat gerecycled is. Dit verpakkingsmateriaal is uiteindelijk weer eenvoudig te scheiden en gescheiden weg te gooien. Milieubewust verpakkingsmateriaal is voor ons een keuze om samen met u te werken aan een betere wereld. Daarnaast verzenden wij met PostNL welke MVO ook hoog in het vaandel heeft staan. Lees hier meer.

opslag

Groen papier
Facturen, nieuwsbrieven en promotiemateriaal worden enkel geprint op papier met het FSC (Forest Steward Council) keurmerk. Dit papier is op een duurzame manier gefabriceerd en wordt van 100% oud papier gemaakt.

Groen bedrijf
Duurzaam ondernemen betekent duurzaam denken en duurzaam doen. Zo gebruiken wij apparatuur die gebruik maakt van de nieuwste energiebesparende technieken. Onze printers zijn energiebesparend en voorzien van het ENERGY STAR keurmerk. Een andere (ver)plicht(ing) is dat onze medewerkers veelal met de fiets naar kantoor gaan. Naast het feit dat beweging gezond voor je is, proberen wij het milieu te ontlasten van de onnodige CO2 uitstoot.

Daarnaast wordt het personeel gestimuleerd om ook duurzaam om te gaan met energiegebruik. Bij het afsluiten is het dan ook verplicht om alle apparatuur en verwarmingen uit te zetten.

Samen werken wij voor een groenere wereld.